top of page
New Practice logo white cc.png
New Practice logo blue cc.png

Nye Realiteter. Nyt Mindset. Ny Praksis

DK.png
UK.png

Lars Ellehave-Andersen
Direktør Danske Bank Wealth Management

"Jeg tror at man skal ryste posen. Man skal turde invitere nogle ind, der har lidt skæve vinkler og måske udfordrer ens forretningsmodel, og den måde man gør tingene på"

Ole Brinks Andersen 
Owner at Brinks & Elm Trading

"Jeg har kunne udfordre min egen case, samtidig med at jeg har lært nye teknikker, nye metoder og ikke mindst fået udfordret mit mindset til, hvordan jeg udfordrer fremtiden”.

Jesper Kingo Christensen
Chief Technology Officer at Karnov Group

”Det har givet mig en stor værdi at prøve at gennemføre en case … at få den gennemanalyseret og designet af de øvrige deltagere, hvilket jeg også gjorde for deres case”

Christian Thorsen 

Group COO Office - Deputy & Transformation, Execution Driver at Nordea

”Det har været en kæmpe rejse ind i mig selv i forhold til det drive, der driver mig til hverdag, det drive der skal drive mig fremadrettet og potentielt også en indsigt i hvordan jeg skal nå derhen. Så det har bestemt været en værdifuld oplevelse, både fagligt og personligt”.

Martin Plambech 
CEO Biosyntia 

”Det var rigtig godt, at få artikuleret nogle af de ting, man måske har arbejdet lidt med, men i nogle dejligt klare rammer, som giver noget terminologi og et sprog, som man kan bruge, når man kommer hjem i virksomheden og arbejder med innovation, og hvordan vi tænker ud af boksen”.

Finn Laustsen 

Rebel Work Space, Partner

”Jeg har lært mindst lige så meget om min egen lederskabsstil, hvilket overraskede mig, for den troede jeg faktisk, at jeg var ret sikker på allerede. Det har givet mig noget at tænke over, både i forhold til min forretning, men ikke mindst i forhold til, hvordan jeg agerer over for mine medarbejdere i mit team”.

Christina Lauridsen
Nordea, Group Portfolio Management Office

Arbejdsmåden har for mig en enormt stor værdi, både personligt, men også for den virksomhed jeg arbejder i, hvor vi generelt er nødsaget til at accelerere i et meget højere tempo, end hvad vi gør nu. Det kræver, at vi tænker anderledes, det kræver at vi tør tage nogle nye metoder i brug, men også tør tro på at simple processer kan gøre det. Og det synes jeg at de her tre dage har overbevist mig om, at det kan det”.

learnmore

Rikke Bang-Jensen & Jacob Yttesen
NORDEA Group COO Office

”Jeg tror, at det kan give os mod til at kunne give inspiration, eller i virkeligheden vision, til dem som vi skal ud med det her til - som er ledere på ret højt niveau, samt niveauet under. Jeg tror faktisk, at vi kan sætte en retning, som de også godt tør følge”

Carit Benike

VP Deutsche Bahn  

”Jeg er kommet af sted med nogle ideer, som jeg ikke kunne have fået derhjemme. Dels på grund af den proces der er blevet faciliteret, men også på grund af de mennesker, som er med”

Henrik Falch 
Deloitte, Head of Strategy, Executive Office

”Det har været et virkelig spændende og meget inspirerende forløb og har givet en virkelig god introduktion til en delvist ret ny toolbox, hvor man på meget kort tid har fået sat ord på nogle værktøjer, som man har fået mulighed for at prøve af i praksis”

Marie Mynster Mardahl
Ørsted, Head of People & Development

”Vi skal træne vores udforskende muskler, det kommer man i hverfald til her. Det helt unikke er hvordan der efterfølgende bliver fulgt op” 

Cindy Andersen 
IKEA,
Global management team, Kitchen & dining

"I learned that innovation is for everyone, and what surprised me the most is the very pragmatic and straight forward tools - you can open your mind in a totally different way and start execute" 

Charsten Christensen
BEC

”Vi har tænkt meget klassisk, når vi taler om den måde vi arbejder på. Vi udfordrer os selv som mennesker og som virksomheder for lidt. Det her hjælper os til at tænke anderledes”.

bottom of page