top of page

Bog om lederskab
Udkommer foråret 2019

New Practice

 

Lederskab og værktøjer

i digitale og eksponentielle tider

Jeg vil gerne have tilsendt første del af bogen (gratis),
inden den udkommer

VI SENDER LIGE SÅ SNART, VI SER DIN MAIL! TAK FOR AT DU ER INTERESSERET.

Bogens bagside

 

Alle virksomheder er startet entreprenant. Et enkelt menneske fik en idé eller nogle få personer mødtes om at ville noget nyt – levere noget på en ny måde, til en anden pris eller levere noget, som slet ikke eksisterede på det tidspunkt.

 

I takt med en virksomheds succes bliver det entreprenante dog efterhånden afløst af behovet for at kunne holde og gentage samme standard samtidigt med, at virksomheden vokser. Komplekse, hierarkiske og langsomme systemer og organisationsformer overtager stille og roligt.

Bogen beskriver, hvordan gamle praksisser, der hidtil har skabt stor succes i virksomhederne, er nået til et punkt, hvor de ikke længere skaber de ønskede resultater, men reelt holder virksomheder tilbage, og nu står i vejen for, at virksomheder kan handle på nye måder. Der gives et præcist billede af syv praksisser, der i dag holder virksomheder tilbage. Og der forklares syv nye praksisser, der kan erstatte de syv gamle. De nye praksisser suppleres med simple og let tilgængelige værktøjer.

"De digitale og eksponentielle tiders præmis er, at vi skal hurtigere fra a til b, kunne ændre retning flere gange undervejs, bruge færre ressourcer og altid have unikke kundeoplevelser og bæredygtig vækst for øje".

 

Forfatternes hovedpåstand er, at virksomheder i dag har behov for at vende tilbage til at være entreprenante. Både for forretningens skyld, men også for at kunne bidrage til at bæredygtig verden. De påstår også, at det at være entreprenant er en evne, som du er født med, men ikke har skulle bruge og derfor glemt igen. Efterhånden som du læser bogen, lærer du trinvist, hvad du kan gøre, for at genopdage det entreprenante i dig selv, dit team og din organisation.

Bogen er relevant for alle ledere, der ønsker at gøre deres lederskab og organisation entreprenant igen.

Book et oplæg

Oplæg, talk, foredrag ...

Har du et netværk, morgenmøde eller

skal du have kickstartet en begivenhed, så kontakt os

bottom of page